Resultaten voor avondopleiding hbo

avondopleiding hbo
Opleidingen en cursusaanbod op hbo-niveau Windesheim.
Hogeschool Windesheim Groot opleidingen en cursusaanbod op hbo-niveau Centraal gevestigd in Zwolle
Avondopleiding.nl Vind en vergelijk alle Avondopleidingen.
Op deze manier kunt u makkelijk en snel avondopleidingen vergelijken. U kunt op avondopleiding.nl terecht als u op zoek bent naar een avondopleiding of deeltijdopleiding op HBO of Post-HBO niveau. Deze site biedt een uitgebreid overzicht van HBO avondopleidingen zoals Rechten Verpleegkunde PABO Human Resource Management Communicatie en nog veel meer. Per vakgebied kunt u kiezen uit verschillende Hogescholen of andere instituten die een avondopleiding of deeltijdopleiding aanbieden. Op deze manier kunt u in de avonduren naast uw huidige baan of andere bezigheden een Bachelor diploma behalen. Hiermee verhoogt u uw kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk. Wij bieden u een uitgebreid overzicht van MBO avondopleidingen op verschillende gebieden zoals Receptioniste Administratie Kinderopvang Schoonheidsspecialiste en nog veel meer.
Opleiding HBO Organisatiepsychologie ISBW Opleidingen en Trainingen.
Doelstelling en eigen rol in coaching. Helder krijgen van de coachingsvraag. Coachen op het werk. In deze HBO eindopdracht past u de opgedane kennis en vaardigheden toe in een concrete praktijkopdracht. U bestudeert bronnen voert analyses uit en trekt onderbouwde conclusies. Met deze eindopdracht laat u zien dat u de leerresultaten heeft aangetoond op HBO-niveau. In de bijeenkomsten krijgt u uitleg van uw docent en gaat u interactief aan de slag met de opdracht. U rondt de modules af met praktijkgerichte opdrachten. Daarnaast maakt u een HBO eindopdracht.
HBO opleidingen en overzicht Hogescholen.
Alle hbo-opleidingen van Tio zijn beoordeeld als Topopleiding door de Keuzegids. The New School for Information Services. De kleinste hbo opleiding op gebied van Marketing Communicatie en Creativiteit in Nederland. Door Keuzegids Hbo 2017 uitgeroepen tot beste kleine hbo van Nederland. 3 of 4 jarige hbo-opleidingen in Business en Hospitality Events Management. Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden voor jou te bespreken. Kies de allerleukste studie die echt bij je past. Waar klopt je hart sneller van? Ontdek waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Wij helpen je graag met ontdekken en kiezen. Hogeschool NCOI HBO-opleidingen voor werkend Nederland. Al vele jaren is Hogeschool NCOI dé Hogeschool voor werkend Nederland.
HBO-ICT-BIM Werk Studie.
De duale opleiding HBO-ICT Business IT Management afgekort BIM leidt u op tot generalist met verstand van zaken als het gaat om organisatie en ICT-toepassingen. De drie pijlers zijn bedrijfskunde informatica en professionele ontwikkeling. Wilt u graag verder groeien op het snijvlak van business en informatietechnologie en naast uw werk studeren? Dan is deze vierjarige deeltijdopleiding geschikt voor u.
Kies een opleiding Avans Hogeschool.
Met de opleidingenzoeker van Avans Hogeschool selecteer je een opleiding op interessegebied type locatie taal of op onderwijsvorm.
Studiekiezer deeltijd Kom verder. Saxion.
Wat is je vooropleiding? Geef je locatie aan. Geef je interessegebied aan. Economie Management en Organisatie. Gedrag Onderwijs Gezondheid en Welzijn. Life Science Design Technology. Kies je type opleiding. Bachelor opleiding en studieroute. Hoe werkt de studiekiezer? Wis Maak een selectie om door te gaan. Wij hebben studies gevonden die interessant voor je zijn. Er zijn geen resultaten gevonden.
Deeltijd studeren in het hbo.
Relevant werk en hoe kom je eraan? Welke titel mag ik voeren na mijn opleiding? U bent hier Home Opleiding Studeren in het hbo Varianten voltijd deeltijd en duaal Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijd studeren in het hbo. Deeltijdstudenten kom je in alle leeftijden tegen. Wie in deeltijd studeert heeft in elk geval al een baan en soms ook een aantal jaar ervaring in de werksoort waar de studie toe opleidt. De leeftijd van deeltijdstudenten varieert van eind twintig tot midden veertig. Dit is typisch een leeftijdsgroep die dubbel of driedubbel belast is. Het volgen van lessen op een of twee middagen/avonden in de week moet vaak ingepast worden naast.
Zoek de opleiding die bij je past NHL Hogeschool.
De hbo opleiding van IVA Driebergen IVA Driebergen.
Hogeschool IVA is een vierjarig rijkserkend programma op bachelor niveau.

Contacteer ons