Meer resultaten voor opleidingen hbo

opleidingen hbo
Opleidingenoverzicht Hogeschool SDO.
Uiteraard kunnen ook hier delen van worden samengesteld omdat de opbouw volledig modulair is. HBO Associate degree Bedrijfskunde. HBO Associate degree Management in de Zorg. HBO Associate degree Retailmanagement. HBO Associate degree Payroll Professional. HBO Associate degree Improvement Analist. Vanuit deze opleidingen kan drempelloos verder worden gestudeerd in HBO Bachelor Bedrijfskunde. Hogeschool SDO biedt met de opleiding HBO Bachelor Bedrijfskunde een zeer aantrekkelijke standaard. Het profiel van de opleiding bedrijfskunde is juist gericht op verdieping en verbreding en is dan ook geschikt voor vele functiegroepen om een volgende loopbaanstap te kunnen zetten. Door de volledig modulaire opbouw en vrije ruimte in de opleiding kunnen diverse uitstroomrichtingen en specialisaties worden ingezet bijvoorbeeld voor technici die meer in een managementrol gaan werken.
Opleidingen.
U bent hier Home Opleiding. Om carrière te maken en een hogere functie te krijgen heb je minimaal een hbo-diploma nodig. Maar ook met een mbo-diploma en veel werkervaring kun je hogerop komen. Oriënteer je op de vele mogelijkheden binnen mbo hbo en wetenschappelijk onderwijs met de inhoudelijke opleidingsbeschrijvingen van Carrièretijger.
Kies een opleiding Fontys.
Zoek medewerker of afdeling.
HBO opleidingen LECTRIC.
Dit betekent dat NCOI erkende MBO-diplomas en voor geaccrediteerde opleidingen HBO Bachelor en Mastergetuigschriften mag uitgeven. Vanzelfsprekend is LECTRIC ook als rechtspersoon bevoegd in het kader van de WEB MBO-opleidingen te verzorgen en erkende MBO-diplomas uit te geven. Daarnaast heeft NCOI alle mogelijke erkenningen en kwaliteitskeurmerken op het gebied van opleiden in Nederland. NCOI Opleidingsgroep is ISO-gecertificeerd. De opleidingen van LECTRIC voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen. Veel vraag naar online marketeers.
Opleidingen Studiekeuze.
Toon filters Verberg filters Wis filters. Onderwijs en Opvoeding 21. Economie en Management 11. Maatschappij en Recht 8. Communicatie en Journalistiek 4. Life Sciences and Chemistry 3. Techniek en Design 3. Bouw en Omgeving 1. Informatie en Communicatietechnologie 1. Havo Cultuur en Maatschappij 50. Havo Economie en Maatschappij 51. Havo Natuur en Gezondheid 59. Havo Natuur en Techniek 59. Vwo Cultuur en Maatschappij 51. Vwo Economie en Maatschappij 57. Vwo Natuur en Gezondheid 60.
HBO Opleidingen Schoevers.
Algemene voorwaarden en Regelingen.
Opleidingen en leerroutes Hogeschool van Amsterdam.
Filter de lijst bijvoorbeeld op opleidingsniveau of voertaal. Vergelijk twee of drie opleidingen met elkaar door het vak rechts van de opleidingen aan te vinken. Vergelijk educations filter selected true.length resultaten Vergelijk. Vergelijk educations filter selected true.length resultaten Vergelijk. HvA in de stad. 2017 Hogeschool van Amsterdam.
EuroCollege Hogeschool International Business School.
Niet alleen de theorie maar ook veel op persoonlijk gebied. Ik heb geleerd hoe je het maximale uit jezelf haalt. Door hard te werken en niet op te geven! Het is verbazingwekkend wat je dan kunt bereiken. EuroCollege pusht je tot het uiterste en zorgt dat je deze ontwikkeling doormaakt. International Business E-Marketing Event of Hotelmanagement? EuroCollege biedt particulier onderwijs aan in Amsterdam en Rotterdam met hbo en mbo-opleidingen op het gebied van business hotels en evementen. Wereldwijd wordt het beste onderwijs aangeboden door particuliere scholen. Amerikaanse universiteiten en Zwitserse hotelscholen behoren tot de beste ter wereld. EuroCollege beweegt in die traditie en heeft het hoogste slagingspercentage in Nederland.
HBO opleidingen Volg een erkende HBO Bachelor bij NTI.
Gezondheid en uiterlijke verzorging. Alle opleidingen van Hogeschool NTI zijn door het Ministerie van OCW erkend en bezitten de belangrijkste kwaliteitsstempel de NVAO-accreditatie. Je bent verzekerd van een wettelijk en internationaal erkend bachelor-diploma. Nu met Acer Chromebook actie! Acer Chromebook actie maak studeren nog leuker! Bij NTI studeer je op jouw moment waar en wanneer je maar wilt. Met een Acer Chromebook wordt dit nog makkelijker.
Volledige HBO-opleidingen volg je bij Hogeschool NTI.
Gezondheid en uiterlijke verzorging. Home HBO HBO Bachelor opleidingen. Alle opleidingen van Hogeschool NTI zijn door het Ministerie van OCW erkend en bezitten de belangrijkste kwaliteitsstempel de NVAO-accreditatie. Je bent verzekerd van een wettelijk en internationaal erkend bachelor-diploma. Onze hbo-opleidingen hebben een studieduur van 3-6 jaar maar je betaalt maximaal 3 jaar. Administratie en Economie 3. Gedrag en Maatschappij 14. Logistiek en Transport 2. Management en HRM 12. Marketing en Communicatie 1. Onderwijs en Kinderen 4. Recht en Juridisch 3. Uiterlijke verzorging en Styling 2. Veiligheid en Security 4. Voeding Gezondheid en Sport 2.

Contacteer ons