Zoeken naar hbo opleidingen groningen

hbo opleidingen groningen
Post-HBO-opleidingen.
Hier vind je de volgende opleidingen. Alle 27 opleidingen laten zien.
de Nederlandse hogescholen Hanzehogeschool Groningen.
bronnen Hodex informatie uit de eerste hand. StudieData Deze website is toegankelijk van opzet en voldoet aan de Web Content Accessibility Guidelines 1 2 en 3.
Hogescholen en universiteiten in Groningen Reviews Ervaringen.
Groningen heeft de naam een studentenstad te zijn. Met twee grote instellingen de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool Groningen en een aantal kleinere instellingen is er in Groningen genoeg te studeren. Vooral het aantal HBO-opleidingen in Groningen is aanzienlijk. Geef een review over je opleiding. Groningen telt ruim 50.000 studenten waarvan bijna de helft aan de RuG studeert. Een groot deel van de overige 25.000 studenten studeert aan de hogeschool van Groningen de Hanzehogeschool. Naast het ruime aanbod van HBO en WO-opleidingen zijn er in de stad ook genoeg faciliteiten.
Betaalde Opleiding vacatures werk in Groningen Indeed.nl.
Klantadviseur dagelijkse bankzaken ING. Denk aan opleidingen als Keuze uit ruim 50 opleidingen en/of cursussen om jezelf verder te ontwikkelen. Commercieel klantadviseur financieel adviseur. Politie 31 reviews Groningen. Voor het verkrijgen van de benodigde opsporingsbevoegdheid volg je een 14-weekse interne opleiding. Daarnaast biedt de politie uitstekende secundaire. 21 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Politie Vacatures in Groningen. Lees meer over werken bij Politie. PwC 2.783 reviews Groningen. Je volgt een master of postmaster opleiding die door PwC wordt betaald. Je accountancy-carrière een praktische én inhoudelijke kickstart geven.
Bacheloropleidingen.
Hier vind je de volgende opleidingen. Alle 135 opleidingen laten zien.
Sport opleiding Sportplein Groningen.
Bewegen in de openbare ruimte. Sportaanbod in de provincie. Sportaccommodaties in de provincie. Voeg uw netwerkbijeenkomst toe. Zoek op de website Zoekterm zoek. Waar moet ik zijn voor. Bij de sportloketten Sport Opleiding kunt u als scholier voortgezet onderwijs als student en als topsporter terecht wanneer u meer informatie wilt of vragen heeft over sport en opleiding. Johan Cruyff College Groningen Sport Business Noorderpoort. Johan Cruyff College Groningen Sport Coaching Alfa-college.
NHL Hogeschool NHL Hogeschool. Vergroot je perspectief.
Waar ligt jouw interesse? Waar ben je goed in? De NHL Studiekeuzetest helpt je op weg! Vul de test in en bekijk welke opleidingen het beste bij je passen. Je vult verschillende vragen in waardoor je meer zicht krijgt op je talenten en interesses. Met deze test weet jij binnen vijf tot tien minuten welke NHL-opleidingen het beste bij je passen! Weet je nog niet wat je wilt gaan studeren? De juiste opleiding kiezen is niet altijd makkelijk. Weet je niet waar je moet beginnen of blijf je maar twijfelen? Een studieadviesgesprek helpt je verder. Bij de NHL kun je een persoonlijk gesprek met een studieadviseur aanvragen.
Duaalopleidingen.
Hier vind je de volgende opleidingen. Alle 27 opleidingen laten zien.
ECNO en NHL masteropleidingen locatie Groningen NHL Hogeschool.
Voldoe je aan de toelatingeisen? Studeren met een beperking. Home / Contact / Contactinformatie Groningen. ECNO en NHL masteropleidingen locatie Groningen. Het ECNO verzorgt vanuit Groningen opleidingen begeleiding en advies voor het onderwijs in Noord-Nederland. Daarnaast worden in Groningen masteropleidingen op het gebied van onderwijs en pedagogiek verzorgd. ECNO verzorgt vanuit Groningen opleidingen begeleiding en advies voor het onderwijs in Noord-Nederland. NHL Hogeschool verzorgt in Groningen Master Pedagogiek eerstegraads lerarenopleidingen master deeltijd en een deel van de tweedegraads lerarenopleidingen bachelor voltijd en deeltijd.
49 Psychologie Opleidingen in Groningen vergelijken Springest.
Direct inschrijven voor trainingen. Evaluatie accordering en rapportage van inschrijvingen. Bekijk de rest van de voordelen. Psychologie Opleidingen in Groningen. Opleiderscore 87 ICM Opleidingen trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 87 uit 2169 ervaringen. Psychologie voor Managers post-HBO. Groningen Amsterdam en 24 andere regio's. U vergroot uw inzicht in het vakgebied van de psychologie U bent in staat uw mensen beter in te schatten en effectiever te handelen U ontwi. 1.995 Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. Maximaal 18 personen kunnen deelnemen aan deze.

Contacteer ons