Zoeken naar open dagen hbo rotterdam

open dagen hbo rotterdam
Open dagen Fotovakschool.
De enige particuliere hogeschool met wettelijk erkende fotografie en filmopleidingen dus stufiov. De ideale leeromgeving door goede doorstroom van beginner tot professional. Veel persoonlijke aandacht en kleine groepen. Opleidingen door het hele land. 14 oktober Apeldoorn Rotterdam Boxtel 11 november Hilversum Amsterdam Venlo.
Open dag 27 januari 2018 Grafisch Lyceum Rotterdam.
088 200 15 00. Op het Grafisch Lyceum Rotterdam is het geen moment saai er gebeurt altijd wel wat! Open dagen exposities studenten die werken aan interessante projectenBlijf op de hoogte van het laatste nieuws. Expositie Wij zijn jong. Fotografie-studenten maken indruk bij Adobe Awards. Ben je op zoek naar een opleiding wil je meer weten over de toelatingseisen of ben je benieuwd naar het werk van studenten? Typ hieronder je zoekterm in. Neem contact met ons op.
Open dagen hbo opleidingen aan hogescholen.
Terug naar de homepage. Open dagen zijn erg handig als je nog niet weet welke hbo opleiding je wilt gaan volgen of als je meer informatie wilt vergaren over een studie. Op de hogescholen zijn tijdens open dagen altijd genoeg aardige mensen aanwezig die jou veel kunnen vertellen over de verschillende hbo studies. Meestal kennen de open dagen hbo een verdeling per segment of studierichting. Zo kan je bijvoorbeeld voor HBO technische natuurkunde naar iemand van de afdeling informatica. En ga zo maar door.
Tio Hogeschool Rotterdam Particulier onderwijs hbo mbo. Routebeschrijving.
Een inspirerende omgeving waar young professionals direct hun netwerk kunnen opbouwen. De open en gezellige sfeer op de vestiging zorgt voor een ideaal studieklimaat. De volgende hbo en mbo-opleidingen worden aangeboden in Rotterdam. Hbo-opleiding E-commerce Marketing Sales. Hbo-opleiding Hotel en Eventmanagement. Hbo-opleiding Internationaal Toeristisch Management. Hbo-opleiding International Business Management. Mbo-opleiding Commercieel Business Management. Mbo-opleiding Stewardess Receptioniste Hostess. Ik heb Cognatio opgericht om studenten van de verschillende studierichtingen te verbinden en hen te helpen bij het opbouwen van een netwerk. Christiaan Thomassen Oprichter Cognatio. Bezoek een open dag.
Erasmus Open Dagen en voorlichtingsevenementen EUR.nl.
Erasmus Open Dagen en voorlichtingsevenementen. Erasmus Open Dagen en voorlichtings-evenementen. Erasmus Open Dagen en voorlichtingsevenementen. Bezoek een open dag of voorlichtingsevenement en maak een goede studiekeuze. Erasmus University Rotterdam organiseert verschillende voorlichtingsactiviteiten voor Bachelor Master en Deeltijdonderwijs. Deze activiteiten variëren van universiteitsbrede open dagen met algemene informatie over alle opleidingen tot facultaire voorlichtingsevenementen met specifieke informatie over één of enkele opleidingen. Bachelor Open Dagen en voorlichtingsevenementen. Bachelor Open Dagen en voorlichtingsevenementen. De Erasmus Universiteit biedt diverse activiteiten om kennis te maken met de bacheloropleidingen zoals o.a. een Bachelor Open Dag Proefstuderen en een meeloopdag. Meld je aan voor de Bachelor Open Dag.
fotoacademie Hogeschool open dagen hbo rotterdam.
open dagen hbo rotterdam. open dag groningen hbo. kunstacademie den haag open dag.
Open dagen infodagen STC-Group.
Kom dan eens langs tijdens onze open dagen en informatiedagen. Proef de sfeer bekijk de school en ga in gesprek met docenten leerlingen en studenten. Wij organiseren ieder jaar een aantal open dagen. Op onze open dagen zijn alle faciliteiten zoals simulatoren en opleidingsschepen te bezoeken. Tijdens een aantal open dagen nodigen wij ook bedrijven uit om aanwezig te zijn. Hier kun je terecht voor meer informatie over stageplaatsen werkgelegenheid salarissen enzovoort. Infodagen zijn iets kleiner van opzet. Er zijn dan bijvoorbeeld geen bedrijven aanwezig. Wel geven de docenten voorlichting en verzorgen we rondleidingen. Vragen tijdens de open dag? Heb je tijdens de open dag van vrijdagavond of zaterdag een dringende vraag? Whatsapp dan met de afdeling Voorlichting via 06 12 58 32 44.
Open dagen Rotterdam Mainport University.
Kom dan eens langs tijdens onze open dagen. Onze open dagen zijn een ideaal startpunt om kennis te maken met de hbo-opleidingen van de Rotterdam Mainport University RMU en sfeer te proeven. Op onze locatie aan de Lloydstraat 300 te Rotterdam kan je met al je vragen stellen over de opleiding stages toekomstperspectief enzovoorts. Onze docenten en studenten staan je graag te woord! Tijdens een aantal open dagen zijn alle simulatoren en praktijklokalen geopend kan je onze opleidingsschepen bezoeken en nodigen wij het bedrijfsleven uit om aanwezig te zijn. Open dag hbo 11 november 2017.
Open dagen Thomas More Hogeschool.
Wil jij leraar basisonderwijs worden? Of wil je weten wat er verder mogelijk is met een diploma pabo? Ben je benieuwd of Thomas More Hogeschool bij je past? Ontdek het op onze open dagen! Tijdens een open dag ontmoet je studenten hogeschool docenten en basisschool leerkrachten uit het werkveld. Zij zijn aanwezig om ervaringen met je te delen en al jouw vragen te beantwoorden.
Open Dagen Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Open Dagen Kom langs en proef de sfeer. Open Dagen Kom langs en proef de sfeer. Regelmatig organiseert Hogeschool Inholland Open Dagen afgewisseld met Open Avonden. Tijdens de Open Dagen zijn alle hbo-opleidingen vertegenwoordigd en helpen wij je graag bij het maken van de juiste studiekeuze. Hieronder in het schema zijn de exacte data en tijden te zien. Jaaroverzicht Open Dagen/Avonden studiejaar 2016 2017. Open Avond 7 juni 2017.

Contacteer ons