Zoeken naar kunstacademie den haag open dag

kunstacademie den haag open dag
Hogeschool der Kunsten Den Haag KABK.
Samenwerking met Universiteit Leiden. Hogeschool der Kunsten Den Haag. De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten en het Koninklijk Conservatorium zijn op 1 januari 1990 gefuseerd tot de Hogeschool van Beeldende Kunsten Muziek en Dans. Sinds 2010 is de naam Hogeschool der Kunsten Den Haag HdK Den Haag. De KABK is de faculteit Beeldende Kunsten en Vormgeving en het Koninklijk Conservatorium KC is de faculteit Muziek en Dans. De faculteiten KA en KC verzorgen gezamenlijk de Interfaculteiten ArtScience en de School voor Jong Talent. De Stichting Hogeschool der Kunsten Den Haag wordt bestuurd door een College van Bestuur onder toezicht van een Raad van Toezicht.
Nieuws OPEN DAG 23 januari 2016 KABK.
10.00-16.00uur Prinsessegracht 4 Den Haag. KABK Past event 10.00-16.00uur Prinsessegracht 4 Den Haag De Open Dag van de KABK is een mooie gelegenheid voor aankomende studenten om docenten studenten alumni en medewerkers van de academie te ontmoeten en vragen te stellen over onze bachelors masters en vooropleidingen. Meer info ook op onze Open Dag 2016 webpagina! Docenten en studenten organiseren een programma met exposities filmvertoningen portfolio besprekingen rondleidingen en lezingen. Bezoek onze ateliers en werkplaatsen en ontdek wat het betekent om te kiezen voor een kunst of designopleiding. GET HIGH ON RESEARCH. AT THE STATE OF THE ART.
Open Dag KABK.
Bezoek onze ateliers en werkplaatsen en ontdek wat het betekent om te kiezen voor een kunst of designopleiding. Kijk bij Aanmelden voor informatie over toelating doen voor de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag.
Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag NL KABK.
Studenten Grafisch Ontwerpen KABK ontcijferen politieke boeken 3 juni t/m 24 september 2017 Museum Meermanno Den Haag. Declaring Reason is een unieke samenwerking tussen Museum Meermanno en de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag waarbij de geschiedenis van de parlementaire democratie wordt onderzocht aan de hand van zes belangrijke publicaties uit de collectie van het museum. Solotentoonstelling alumna Femmy Otten 6 mei t/m 16 juli 2017 De Ketelfactory Schiedam. ONE YEAR IN TEN is de eerste museale solotentoonstelling van Femmy Otten. Solotentoonstelling alumna Suzie van Staaveren opening zaterdag 13 mei HEDEN kunst van nu.
Open Dag Open Dag 2015 KABK.
Il Salone del Mobile. Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag. Zaterdag 31 januari 2015. Foto's Open Dag 2015 Foto credits Marwan Bassiouni Katarína Galiinová. Open Day 2015 Photo credits Marwan Bassiouni Katarína Galiinová Photography department.
Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag Den Haag.
Vestigingen in Den Haag. Bezoekersadres Prinsessegracht 4 2514 AN Den Haag. Postadres Prinsessegracht 4 2514 AN Den Haag. Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag Den Haag. Prinsessegracht 4 2514 AN Den Haag. Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp. Laat een reactie achter. Registreer of log in om te reageren. Er zijn nog geen ervaringen beschikbaar. Heb jij een ervaring die je wilt delen? Log dan in met je TKMST-profiel en schrijf je ervaring in een blog-post! Maak een profiel aan. Datum Open dag Inschrijven.
Events calendar KABK.
Studenten Grafisch Ontwerpen KABK ontcijferen politieke boeken. Museum Meermanno Den Haag. 3 juni 24 september 2017. Dagelijks open van 11 tot 20 uur Prinsessegracht 4 Den Haag. 30 juni 6 juli 2017. Trimester Expo 3 School voor Jong Talent. Atelier SvJT KABK 17.00-19.00. 10 juli 27 augustus 2017. Volg ons op social media. Heb je vragen over de opleidingen neem dan contact op met de coördinator van de betreffende afdeling. Als je vragen hebt over de aanmeldingsprocedure of het collegegeld neem dan contact op met de Studentenadministratie.
School voor Jong Talent KABK.
Nieuwsbrief zomer start 2016-2017 incl. De School voor Jong Talent SvJT is een school voor basisonderwijs groep 7 en 8 en voortgezet onderwijs van de Hogeschool der Kunsten Den Haag. De school biedt opleidingen op has havo en vwoniveau atheneum en gymnasium. De school is toegankelijk voor leerlingen die willen doorstromen naar de Academie het Conservatorium en de Dansvakopleiding van het Conservatorium. De SvJT is een kleinschalige opleiding waarbij individuele aandacht voor de leerlingen voorop staat. Er wordt onderwijs aangeboden in het profiel Cultuur en Maatschappij havo vwo. Andere profielen of vakkenkeuzes zijn mogelijk door intensieve samenwerking met het Rijnlands Lyceum in Wassenaar. De SvJT heeft een bestuurlijk samenwerkingsverband met de Haagsche Schoolvereniging en het Rijnlands Lyceum in Wassenaar.
Nieuws OPEN DAG 28 januari 2017 KABK.
10.00-16.00uur Prinsessegracht 4 Den Haag. KABK Past event 10.00-16.00uur Prinsessegracht 4 Den Haag Tijdens de Open Dag van de KABK organiseren docenten en studenten een programma met exposities filmvertoningen portfolio besprekingen rondleidingen en lezingen. Bezoek onze ateliers en werkplaatsen en ontdek wat het betekent om te kiezen voor een kunst of designopleiding. De Open Dag van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten Den Haag KABK is een mooie gelegenheid voor aankomende studenten om docenten studenten alumni en medewerkers van de academie te ontmoeten en vragen te stellen over onze bachelor master en vooropleidingen Post HBO Industrial Design en PhDArts promotietraject in samenwerking met Universiteit Leiden.

Contacteer ons