Meer resultaten voor Hogeschool

Hogeschool
Homepage De Haagse Hogeschool.
Volg een proefles van de coachopleidingen! Open Avond Academie voor Masters Professional Courses. Bekijk al onze evenementen. 2016 De Haagse Hogeschool Alle rechten voorbehouden. 4 november / Open Dag. Versnelde studie voor vwo'ers. Masters en Professional Courses. 4 november / Open Dag. 4 november / Open Dag. Zet een student docent of lector in. Gebruik ons gebouw of voorzieningen. Laat uw personeel bijscholen. 4 november / Open Dag. Hulp tijdens je studie.
Studenten eisen miljoen van hogeschool Rotterdam TROUW.
Dit scheelt inkomen maar verkort bijvoorbeeld ook de tijd om pensioen op te bouwen aldus voorzitter Gabriël van Rosmalen van het LSR. De Hogeschool Rotterdam is de derde hogeschool die door het LSR voor de rechter wordt gesleept. De Hogeschool Utrecht HU was de eerste. Die verloor de zaak vorig jaar en ging in hoger beroep. De tweede rechtszaak tegen de Hogeschool Arnhem en Nijmegen HAN werd in september 2016 aangekondigd. Ook de HU en de HAN hangen schadevergoedingen van meer dan een miljoen boven het hoofd. Studenten moeten door de studievertraging meer kosten maken en kunnen pas later aan een baan beginnen. Gabriël van Rosmalen van het LSR.
HAN hogeschool en kennispartner ook voor onderzoek en advies.
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Kom studeren bij de HAN bacheloropleidingen in voltijd en minoren. Wij helpen je graag bij jouw studiekeuze. Meer over HAN Voltijdopleidingen. Bacheloropleidingen Associate degrees masteropleidingen post-hbo opleidingen cursussen en trainingen. Meer over HAN Deeltijdopleidingen. Vergroot je kennis de HAN biedt masteropleidingen op topniveau. Meer over HAN Masteropleidingen. Praktijkgericht onderzoek voor kennisontwikkeling en innovatie in beroepspraktijk en onderwijs.
Home Kom verder. Saxion.
Hbo-opleidingen en onderzoek met de focus op Living Technology.
NHL Hogeschool NHL Hogeschool. Vergroot je perspectief.
Heb je interesse in een deeltijdstudie en wil je in september starten? Kom dan op dinsdag 29 augustus naar de Infoavond! Nieuw bij NHL Hogeschool bepaal je eigen leerroute! Bij de NHL kun je zelf je leerroute bepalen en bepaal jij waar wanneer hoe je studeert. Op zoek naar verdieping? Ben je als professional op zoek naar verdieping en wil je verder komen in je vakgebied? Zoek de opleiding die bij je past. IAG Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling. Meest bezochte voltijd studies.
Hogeschool Luzac.
Drie pijlers onder jouw succes. Drie argumenten waarom Hogeschool Luzac de best georganiseerde route is naar jouw diploma. Kort HBO-programma's of volledige HBO-bacheloropleidingen. Hogeschool Luzac biedt effectieve HBO-opleidingen met intensieve persoonlijke begeleiding die jou straks je beste carrière opleveren. Jouw succes begint hier. Daardoor kunnen we ons onderwijs goed afstemmen op jouw leerbehoefte. Je hebt onder meer een vaste studiecoach die je gedurende je studie begeleidt.
HSN CHE intensieve samenwerking.
9 februari 2017 by Ton ten Klooster. Leerkracht als motor voor vernieuwing. HSN en CHE bekrachtigen intensieve samenwerking. De Hervormde Schoolvereniging te Nijkerk HSN en de Christelijke Hogeschool Ede CHE tekenden op 7 februari 2017 een overeenkomst waarin intensief samenwerken centraal staat. Dit deden zij samen met 25 andere basisschoolbesturen. De gezamenlijke doelen zijn het opleiden van nieuwe leerkrachten begeleiden van startende leerkrachten en innoveren van het basisonderwijs. Met deze ondertekening op de CHE intensiveert de hogeschool de samenwerkingen die er zijn en breidt zij het landelijk netwerk uit. Iedere partnerschool heeft een gekwalificeerde interne coach opleiden ICO en gekwalificeerde mentoren in een stabiele begeleidingssituatie.
Zuyd Hogeschool.
Zorgregie in eigen hand met de NeedsTree-app 18 juli 2017.
Een christelijke hogeschool in Zwolle Hogeschool Viaa.
Een hogeschool met een uitgesproken karakter. Maak kennis met Viaa. Inschrijven kan nog tot september 2017! Kies de studie die bij jou past. Oriënteren kiezen aanmelden en inschrijven. Wilfred de Vries nieuwe directeur Educatieve Academie van Viaa. Diploma uitreiking Vakbekwame Schoolleiders. Schrijf je dan direct in! Volg Viaa op social media.
Hogeschool Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Gebouw van Hogeschool Utrecht. Hoofdgebouw van Hogeschool Rotterdam. Een hogeschool is een onderwijsinstelling voor niet universitair hoger onderwijs. 1 Nederland en België. 2 Overzicht Nederlandse hogescholen. 2.1 Door de Nederlandse overheid bekostigde hogescholen. 2.2 Door de overheid erkende aangewezen maar niet bekostigde hogescholen. 2.3 Door de overheid niet erkende en niet bekostigde hogeschool. 3 Overzicht Belgische hogescholen. 3.1.1 Voor de academisering. 3.1.2 Academisering en fusies. Nederland en België bewerken. Het type onderwijs dat in een hogeschool wordt georganiseerd is in Nederland en België verschillend.

Contacteer ons