Meer resultaten voor otoacademie

otoacademie
OTOacademie B.V. in Breda Rijschool Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Lijndonk 4 4825BG Breda. Bedrijf nu anoniem bellen. Privacy op uw telefoon geen last van callcenters. Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld. Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden. Vraag gratis website aan. Ontdek de scherpste prijs. Informatie over OTOacademie B.V. Het verzorgen van alle opleidingen tot rijinstructeur in de mobiliteitsbranche. Is dit uw bedrijf? Pas gratis deze tekst aan.
Oto Academie Facebook.
Oto Academie is lid van Facebook. Word lid van Facebook om met Oto Academie en anderen in contact te komen. Facebook geeft mensen de kans om te delen en.
Vestigingen oto academie.
T 076-541 00 44.
UWVreselijk Compact Opleidingen pleegt miljoenenfraude met re-integratiegeld van UWV.
De curator is ook kritisch jpg over de rol van het UWV. Ze vindt dat UWV teveel rij-instructeurs liet opleiden. De vacatures die momenteel op Werk.nl worden aangeboden komen voornamelijk van LesGO en OTOacademie. LesGO is gestart vanuit hetzelfde pand als Compact Opleidingen en de eigenaar is een ex-werknemer. OTOacademie is opgericht 20 dagen na het faillissement van Compact Opleidingen. Sarneel is betrokken bij de oprichting van OTOacademie. Hij wilde zo snel mogelijk een doorstart maken. Compact Opleidingen maakte daarnaast ook een officiële doorstart. Voorheen regelde Compact Opleidingen de miljoenen van het UWV via het beruchte reïntegratiebedrijf Alexander Calder. Toen Compact Opleidingen failliet dreigde te gaan heeft Calder in overleg met UWV de contracten tussen Compact en de 250 UWV-cursisten overgenomen.
OTOacademie ervaringen van opleidingen trainingen en cursussen Springest.
waaruit je veel voldoening haalt! Welkom op de site van OTOacademie! Je staat voor een belangrijke keuze het kiezen van een nieuw carrièrepad. Niets is zo belangrijk als de juiste keuze maken. Graag maken we je wegwijs in het mooie beroep van rijinstructeur. Een echt vak waaruit je veel plezier en voldoening kunt halen. Rijinstructeurs zijn vriendelijk sociaal en. Lees de volledige beschrijving. Rijinstructeur een echt vak. waaruit je veel voldoening haalt! Welkom op de site van OTOacademie!
OTOacademie BV Breda.
Uitgebreide informatie over dit bedrijf met een vestiging in Breda. Het adres van OTOacademie BV is Lijndonk 4 in Breda. OTOacademie BV Dit is mijn bedrijf!
Oto Academie Profielen Facebook.
Bekijk de profielen van mensen met de naam Oto Academie. Word lid van Facebook om in contact te komen met Oto Academie en anderen die je mogelijk kent.
Financiering oto academie.
T 076-541 00 44.
OTOacademie cursussen ervaringen delen.
Hou je van autorijden vrijheid lesgeven en het omgaan met een jonge enthousiaste doelgroep. Wordt dan rijinstructeur bij OTOacademie binnen 5-7 maanden leiden wij je op! Tevens kan OTOacademie u een baangarantie bieden zodat u na het behalen van de opleiding ook nog eens verzekerd bent van een baan. OTOacademie bevindt zich in 6 plaatsen in Nederland Breda Rotterdam Zwolle Amsterdam en per januari 2012 tevens in Utrecht en Arnhem dus altijd een vestiging bij u in de buurt! Door de jarenlange ervaring van onze docenten zijn zij specialist in hun vakgebeid en geven u de perfecte begeleiding op maat OTOacademie staat voor kwaliteit en persoonlijke begeleiding.
WRM Bijscholing oto academie.
T 076-541 00 44.

Contacteer ons